KAPCSOLAT

taligastibor.com

tibor-pianist.ch

pianist-tibor.at

Partikon esküvőkön rendezvényeken gálákon születésnapokon névnapokon bálokon banquetteken koncerteken és minden más eseményeken ahol a zene számít. Hogy mi a stílusom? Slágerek finom jazz ízesítéssel. Mit játszom? Örökzöldek tánczene pop latin jazz swing régi vagy új stílus, szórakoztató vagy háttér-zene boogie-woogie slow blues nemzetközi és magyar slágereket, film, keringő & klasszikus zene.

Lakodalmas zenét nem játszom!

Hol zongorázom

Rólam


Zenész vagyok esténként és nappal is, ha piano bárban, ha kávéházban, ha étteremben, ha partin, zenekarral, vagy szólóban, vagy koncerten, nekem minden alkalom egy fellépés a közönség előtt, ahol a maximumot nyújtom a hallgatóságnak. Számos országban játszottam Európában különböző rendezvényeken, partikon, esküvőkön, bárokban, hotelekben, Norvégiában, Hollandiában. Ausztriában, Németországban, és a legtöbbet Svájcban. Sajnos én nem jegyztem fel azon hírességek sorát, akiknek zongorázhattam, de volt köztük király, politikus, pop, jazz és klasszikus zenész, szinész, sorolhatnám tovább, de azt hiszem, nem ez a lényeg. Hol játszom? Rendezvényeken, gálán, esküvőn, koncerteken, ünnepségeken, partin, vállalati vagy magán rendezvényen, pianobárban, étteremben, mindenféle helyszinen különleges alkalmakhoz különleges zenét játszom, ezért szeretnek sokan hallgatni. Különböző zenei stílusokat, háttérzenét, szórakoztató és pop - tánczenét, szalon és klasszikust, swing, jazz, latin, nemzetközi örökzöldeket, mindent amit igényesen el lehet játszani, és amit kérnek.

Nem játszom mulatós-lakodalmas műfajt! Zongorázom, ha kell éneklek, és szükség szerint mp3 zenekari kíséreteket is használok. Játszom szólóban, duóban, trióban, vagy zenekarral, vagy ahogy kívánja. Úgy gondolom mindig lehet valamit jobban csinálni, én ebben hiszek és e szerint élek. A játékomon lehetérezni azt a zenei irányzatot, amit a legjobban szeretek, és a közönség is szívesen hallgat. Ha kedve van ehhez a zenéhez, kérem keressen meg. Hangszerről és erősítésről gondoskodom. Hallgassa meg néhány felvételemet és ha tetszik, hívjon! Köszönettel.  

Taligás Tibor zongorista

+36 309 824 124

info@eventpianist.eu

INFORMÁCIÓ:

mail: info@eventpianist.eu

www.eventpianist.eu

HA KÉRI, KÜLDÖK ÁRAJÁNLATOT ÖNNEK.

HÍVJON VAGY ÍRJON, KÖSZÖNÖM

TELEFON: +36 309 824 124

PARTY, EVENT, ESKÜVŐ, ZONGORÁVAL!